De fire vigtigste konferencer i 2018

2018-01-04

Kom med til #mediahack i Dentsu Aegis Network

Hold dig opdateret på de seneste tendenser og bevægelser inden for strategi, teknologi, medier og marketing i 2018!

Ønsker du, at din marketingafdeling er klædt på til den buldrende udvikling i medie- og marketingbranchen? Og vil du have værdifulde og inspirerende værktøjer til at lave en marketingsstrategi, der er up-to-date for din virksomhed anno 2019?

Kan du svare ja til det, er #mediahack hos Dentsu Aegis Network nøglen til den nyeste viden inden for tech, digitale medier og kreativitet! Vi præsenterer i alt fire inspirerende Mediahack-konferencer, som du ikke vil gå glip af og som giver ekstra inspiration i hverdagen til at løfte jeres marketing ambitioner til nye højder.

Vores Mediahacks bliver leveret af branchens bedste og mest kompetente eksperter, der alle kommer hjem fra de største konferencer og prisuddelinger i hele verden, med viden som er tilpasset til det danske marked og leveret med højeste kvalitet.

Det er din garanti for dugfriske trends og den nyeste viden.

Ønsker du at udvikle din virksomhed ved at gå forrest med den nyeste viden inden for strategi, teknologi, medier og marketing i 2018/2019?

Du og dine kollegaer kan få adgang til alle fire Mediahacks, ved køb af en af følgende pakker:

4 personer x 3 gange: 12.000 kr. eksl. moms
4 personer x 1 gang: 5.000 kr. eksl. moms
1 person x 1 gang: 1.500 kr. eksl. moms

Ovenstående priser er inklusiv croissant og kaffe.

For tilmelding eller spørgsmål, kontakt venligst Kristina Kobbelgaard på mail: kristina.kobbelgaard@dentsuaegis.comTidligere nyhed: Gik du glip af PULSE18? Nästa nyhet: Dentsu Aegis Network vinder førstepladsen i to ud af tre kategorier i dette års MyImage-undersøgelse