Ny digital direktør til Vizeum

2016-04-13

Mediebureauet Vizeum har hentet sin nye digitale direktør omme på den anden side af kloden. Her har overlever han senest været digital director hos OMD Australien med ansvaret for McDonald’s digitale aktiviteter.

Kort før jul tiltrådte Kristian Koch som ny direktør for Dentsu-bureauet Vizeum.

Han kom med en stærk digital baggrund cheap jerseys og Musical en ambition om at udvikle det digitalt wholesale mlb jerseys mindset i organisationen – og nu har han så været langt væk hjemmefra for at finde bureauets nye digitale direktør.

Han hedder Thomas Lyngsfeldt, og Allworx han har gennem de seneste fire år arbejdet i Australien.

Senest som digital director hos OMD Australien med ansvaret for McDonald’s digitale aktiviteter.

Før turen gik til Australien, har Thomas Lyngsfeldt været hos OMD og PHD i Danmark, og nu lander han altså igen i Danmark, hvor han træder ind i ledergruppen i Vizeum. Her får han ansvaret for at styrke bureauets digitale udbud.

Vil styrke bureauet

– Vizeum er inde i en spændende og rigtig god udvikling og det er kun naturligt at vi styrker organisationen på det digitale område, siger Kristian Koch og uddyber:

– Jeg er rigtig glad for at vi får Thomas om bord. kunderne Thomas er en stor kapacitet, han besidder en solid erfaring med digital marketing og kommer med bred mediebureau-erfaring og en tilgang fra et andet marked end det danske, hvilket jeg ser som et stort plus. Vi har et dedikeret fokus på at bygge Vizeum på tre nøgle-parametre: digital rådgivning, innovation og integrerede kommunikationsløsninger, og jeg er helt sikker på Happiness-experimentet at Thomas kommer til at styrke os yderligere på alle tre områder.

Stemmer godt overens

Thomas Lyngsfeldt tiltræder i Vizeum medio maj, og han begrunder selv valget af Vizeum således:

– Vizeum var det oplagte valg for mig. Det er et bureau i positiv udvikling, og Vizeums USA fokus og langsigtede strategi stemmer rigtig godt overens med mit mindset og de kompetencer, jeg bringer ind. Jeg ser frem til at kunne biddrage med wholesale mlb jerseys min erfaring og mit take på tingene både internt i organisationen og på tværs af Vizeums kunder.

Vizeum er en del af Dentsu Aegis Network, der i Danmark beskæftiger 285 ansatte fordelt på bureauerne Vizeum, Carat, isobar, iProspect, MKTG og Posterscope.

På verdensplan har Dentsu Aegis wholesale nfl jerseys Network 30.000 ansatte og opererer i 145 lande.Tidligere nyhed: Dentsu rykker tættere på kunderne – ny organisering Nästa nyhet: Nyt activation-bureau hos Dentsu Aegis Network