Potential Pool

TALENTUDVIKLING: POTENTIAL POOL

Hos Dentsu Aegis Network gør vi en dyd ud af at finde ungt talent, og rådgive, undervise og udvikle dem til glitrende stjerner. Vi mener ikke, at man kan sætte en alder eller en særlig uddannelse lig med talent, men det handler derimod om personligt drive, viljen til at lære og egenskaber, der indebærer fagligt potentiale, kreativitet og høje ambitioner.

Potential Pool er Dentsu Aegis Networks skræddersyede talentpulje, hvor talentfulde studerende har mulighed for at sparre med ligesindede, der har interesse i at gøre karriere inden for den digitale bureaubranche – hvad enten det er som strateg, dataspecialist, tekstforfatter eller grafiker.

Bliver du en del af netværket, vil du til månedlige sessioner modtage viden og sparring fra mange eksperter inden for indsigter, strategisk planlægning af kampagner, digital rådgivning, programmatic medieindkøb, search marketing, data eller aktivering eller måling og optimering af digitale kampagneindsatser.

 

VI FORVENTER AF DIG

Hos Dentsu Aegis Network arbejder vi hver dag på at efterleve vores vision: Innovating the way brands are built. Vi ønsker derfor at holde puljen skarp, ambitiøs og passioneret.

For at deltage skal du derfor være målrettet, ambitiøs og have lyst til udfordring og udvikling. Til gengæld arbejder vi sammen med dig på at udvikle dit talent,så længe du prioriterer Potential Pool.

Oplever vi manglende motivation eller prioritering, vil det automatisk føre til, at man træder ud af netværket.

 

I 2017 blev 75% af alle rekrutteringer i huset fundet via Potential Pool eller andre netværk i huset.

 

SÅDAN ANSØGER DU POTENTIAL POOL

Send os en kort ansøgning, hvor du svarer på:

 

– Hvorfor ønsker du at være en del af Potential Pool?
– Hvad kan du bidrage til i netværket?
– Hvornår har du sidst fået et fagligt kick?

 

Send din ansøgning og dit opdaterede CV til pernille.nielsen@dentsuaegis.com