Studerende

4/09-18

Er du klar til at kickstarte din karriere?

Er du studerende, talentfuld og trænger du til udfordringer? Så er Dentsu Aegis Network det perfekte match til dig. Vi tilbyder studiejobs, praktikpladser samt medlemskab af vores talentudviklingsprogram Potential Pool.

 

 


 

TALENTUDVIKLING: POTENTIAL POOL

Hos Dentsu Aegis Network sætter vi en ære i at finde og arbejde med unge talenter. Igennem rådgivning og undervisning er det vores ambition at udvikle dem til skarpe medieprofiler. Vi mener ikke, at man kan sætte en alder eller en særlig uddannelse lig med talent. For os handler det derimod om personligt drive, viljen til at lære, fagligt potentiale, kreativitet og et højt ambitionsniveau.

Potential Pool er Dentsu Aegis Networks skræddersyede talentpulje, hvor ambitiøse studerende har mulighed for at sparre med ligesindede, der har interesse i at gøre karriere inden for den digitale bureaubranche – hvad enten det er som strateg, dataspecialist, tekstforfatter, grafiker eller noget helt andet.

Bliver du en del af netværket, vil du til månedlige sessioner modtage viden og sparring fra et væld af forskellige eksperter indenfor områder som indsigter, strategisk planlægning af kampagner, digital rådgivning, programmatic medieindkøb, search marketing, data, aktivering, måling og optimering af digitale kampagneindsatser. Som medlem af Potential Pool får du derfor en god mulighed for at få unikke indsigter, som vi normalt kun tilbyder vores kunder og samarbejdspartnere.

 

I 2017 blev 75% af alle rekrutteringer i huset fundet via Potential Pool eller andre netværk i huset.

 

DET FORVENTER VI AF DIG

Hos Dentsu Aegis Network arbejder vi hver dag på at efterleve vores vision: Innovating the way brands are built. Vi ønsker derfor at holde puljen skarp, ambitiøs og passioneret. Derfor kræver vi en del af dig som medlem.

For at deltage skal du være målrettet, ambitiøs og have lyst til udfordring og udvikling. Til gengæld arbejder vi sammen med dig på at udvikle dit talent, så længe du prioriterer Potential Pool. Oplever vi manglende motivation eller prioritering, vil det automatisk føre til, at du træder ud af netværket.

 

SÅDAN ANSØGER DU POTENTIAL POOL

Send os en kort ansøgning, hvor du svarer på:

– Hvorfor ønsker du at være en del af Potential Pool?
– Hvad kan du bidrage til i netværket?
– Hvornår har du sidst fået et fagligt kick?

Send din ansøgning og dit opdaterede CV til pernille.nielsen@dentsuaegis.com

 

 

 


 

DENTSU YOUNG GUNS – SKAL DET VÆRE DIG?

Hos Dentsu Aegis Network værdsætter vi praktikanter og studentermedhjælpere i vores daglige arbejde. Så er du studerende hos os, er du en lige så stor del af Dentsu-teamet som vores fastansatte kollegaer.

Et studiejob eller en praktikstilling er for dig, der har interesse i at gøre karriere inden for den digitale bureaubranche – hvad enten det er som strateg, dataspecialist, tekstforfatter, software udvikler, grafiker eller noget helt andet.

Vi fokuserer på, at vores praktikanter og studerende skal udvikle sig både på det faglige og personlige plan, og du kan være sikker på at få noget for hånde. Vi forventer dog også, at du er ambitiøs, besidder et stort drive og har et ønske om at tage ansvar og udvikle dig.

 

PRAKTIK

Et praktikforløb hos os er skræddersyet således, at du vil arbejde sammen med praktikanter fra andre afdelinger. Du bliver en del af et det tværfalige forløb Young Guns, hvor du vil stifte bekendtskab med alt fra mediestrategi til behandling af store mængder data. Du har dermed alle muligheder for at finde ud af, hvor dine kompetencer passer allerbedst ind i huset. Siden vi er et hus i rivende udvikling, betyder det derfor også, at der er potentiale for udvikling i afdelingen, men også i huset generelt. Vores Young Guns-program er bygget op af tre essentielle elementer:

  • Faglig udvikling og dybdegående kendskab til digital udvikling
  • Personlig udvikling og et tæt coaching forløb
  • En stærk kultur og et unikt samarbejde med andre praktikanter og medarbejdere

 

Ansøgningsvinduet for vores praktikstillinger i efteråret 2019 er åbent. Læs mere og ansøg praktikstillingerne her.

 

Deadline for ansøgning er d. 15. april 2019, men skynd dig at sende os en ansøgning, da vi ansætter så snart, at den rette kandidat er fundet.

 

Skal du i praktik til foråret 2020?

Tilmeld dig Dentsu Aegis Networks mailingliste, hvor du vil få besked lige så snart, at Aarhuskontorets praktikpladser i foråret 2020 bliver offentliggjort og bliv dermed blandt de første til at ansøge.

 

STUDIEJOB

Vi har desværre ingen ledige stillinger som studentermedhjælper lige nu, men hold øje med denne side, hvor ledige stillinger vil blive slået op. I mellemtiden kan du følge os på LinkedIn og på vores Facebookside, hvor du kan se, hvad der rør sig hos Dentsu Aegis Network i Danmark.

 


 

OM DENTSU AEGIS NETWORK

Dentsu Aegis Network er en af verdens førende og mest ambitiøse bureaugrupper. Vi tilbyder kundeløsninger, der dækker hele kunderejsen. Organisationen er international, og i Aarhus sidder vi ca. 100 kollegaer på vores kontor på Aaboulevarden.

Vi er et hus bestående af syv brands; Carat, Dentsu Aegis Network Strategy, Amplifi, iProspect, MKTG, Vizeum og Magnetix, som alle varetager forskellige opgaver i serviceringen af vores kunder. Vi samarbejder på tværs af brands og hjælper kunder med rådgivning inden for strategi, medieplanlægning, kampagneplanlægning med fokus på de digitale områder, digitalt medieindkøb og optimering af kampagner.

I Aarhus er vi et ungt hus i rivende udvikling. Vi elsker at være sociale med hinanden, og hos Dentsu Aegis Network skal det være sjovt at arbejde.

Foruden at have nogle af de største nationale og internationale kunder i huset, har Dentsu Aegis Network også succes, når det gælder prisuddelinger i 2018’s MyImage-undersøgelse. I Danmark vandt vi førstepladsen i to ud af tre kategorier i 2018’s MyImage undersøgelse: